Een account kan maar door één bedrijf gebruikt worden. Als je een website hebt overgenomen van een ander bedrijf, kan je dus niet het bestaande Mollie-account hiervoor gebruiken. Je dient hiervoor dus een nieuw account aan te maken, waarin je de gegevens van jouw bedrijf invult. 

Was dit artikel nuttig?