Hoe verander ik mijn bedrijfsgegevens?

Sommige bedrijfsgegevens kan je wijzigen in je Mollie Dashboard, maar dat geldt niet voor alle gegevens. Soms dien je hiervoor contact op te nemen met onze Support afdeling.

KVK-nummer/ondernemingsnummer en bedrijfsnaam

Het KvK-nummer (of KBO-nummer in België) en je bedrijfsnaam kun je zelf wijzigen als je account nog niet door ons is goedgekeurd voor uitbetalingen.

1. Ga naar je Mollie Dashboard en log in.
  2. Ga naar je bedrijfsnaam > Organisatie instellingen > Bedrijf.
  3. Wijzig de gegevens.
  4. Klik op Opslaan.

Als je al actief gebruik maakt van je Mollie-account en uitbetalingen kunt ontvangen, dan dien je hiervoor contact op te nemen met onze Support afdeling. Dit herken je ook wanneer je het grijze vlak in het Mollie Dashboard niet kunt wijzigen.

Adres en financiële gegevens

1. Ga naar je Mollie Dashboard en log in.
  2. Ga naar je bedrijfsnaam > Organisatie instellingen > Bedrijf.
  3. Wijzig de gegevens.
  4. Klik op Opslaan.