Hoe activeer ik Apple Pay?

Je activeert Apple Pay zelf in je Mollie Dashboard. Hiervoor moet je eerst creditcard activeren als betaalmethode

Apple Pay activeren

Zodra je creditcard hebt geactiveerd als betaalmethode kun je Apple Pay activeren:

1. Log in op je Mollie Dashboard
  2. Ga naar Instellingen > Websiteprofielen.
  3. Klik op Betaalmethodes.
  4. Vink Apple Pay aan.
  5. Volg de stappen op de Apple website.

Zodra Apple Pay is geactiveerd, werkt dit in alle landen waar de betaalmethode is gelanceerd. Komt hier een land bij, dan hoef je daar zelf niets voor te doen.

Goed om te weten

Om Apple Pay te testen heb je een Apple-product zoals een iPhone, iPad of MacBook en de browser Safari nodig. Op Windows-computers en Android-telefoons of andere browsers kun je de betaalmethode niet testen.