Hoe upload ik mijn ID en aan welke voorwaarden moet deze voldoen?

Voordat we geld naar je overmaken controleren wij eerst het identiteitsbewijs van de rechtsgeldige vertegenwoordiger en de uiteindelijk belanghebbende. Dit is een identiteitskaart, paspoort of verblijfsvergunning. Je voegt deze zelf toe aan je Mollie account.

Identiteitsbewijs uploaden

Tijdens het aanmelden van je account vragen we verschillende gegevens van je, waaronder een kopie van je identiteitsbewijs. Je uploadt in je Mollie Dashboard één van de volgende documenten:

• Paspoort: de voorkant van de pagina met persoonsgegevens en pasfoto.
  • Identiteitskaart: de voor- en achterkant met persoonsgegevens en pasfoto.
  • Nederlands verblijfsvergunning: de voor- en achterkant.

Voorwaarden identiteitsbewijs

Je identiteitsbewijs voldoet aan de volgende voorwaarden:

• Het is een geldig, niet-verlopen document.
  • Het is een pdf, jpg of png-bestand.
  • Het bestand is minimaal 32 kb en maximaal 10 mb groot.
  • De maximale resolutie van het bestand is 64MBPx.
  • De tekst is goed leesbaar.
  • Alle hoeken zijn zichtbaar.
  • De kaart is goed verlicht en je ziet geen reflectie over de foto.
  • Je mag de 9 cijfers van je BSN afschermen, maar niet de tekens voor en na het BSN. Als je meer dan de 9 cijfers afschermt, wijzen we je ID af.

Voorbeeld paspoort

Voorbeeld identiteitskaart

Voldoet het document niet aan één of meerdere van deze voorwaarden? Dan wijzen we het document af en vragen we je het identiteitsbewijs opnieuw te uploaden. Je ontvangt hierover een e-mail.