Om PayPal via Mollie te kunnen gebruiken dien je in het bezit te zijn van een zakelijk PayPal-account.

Voer de volgende stappen uit om PayPal aan je Mollie-account te koppelen.

Stap 1: Activeer PayPal in je Mollie-account

Ga naar je Mollie Dashboard en vraag de betaalmethode PayPal aan bij 'Betaalmethodes'. Klik op 'Verbind met PayPal', waarna je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal voor de volgende stappen.

Stap 2: Log in met je PayPal-account of maak een PayPal-account aan

Het e-mailadres waarmee je bij Mollie staat geregistreerd wordt hier vooraf ingevuld. Selecteer een land/regio en klik op volgende.

Als je al een zakelijk PayPal-account hebt, kun je inloggen en de stappen volgen die PayPal vereist.

Als je nog geen zakelijk PayPal-account hebt, maak je er nu één aan. Om gebruik te kunnen maken van PayPal via Mollie, dien je Mollie de benodigde toestemmingen te geven door het vakje 'I also give permissions to Mollie B.V. to perform the necessary actions to integrate PayPal'.

Stap 3: Registratie voltooien

Zodra de stappen bij PayPal zijn voltooid, word je gevraagd om terug te gaan naar Mollie B.V.

Stap 4: Bevestig je e-mailadres aan PayPal

In het overzicht met de betaalmethodes komt een notificatie te staan waarin je wordt verzocht je e-mailadres aan PayPal te bevestigen als je dit nog niet hebt gedaan.

Stap 5: Klaar om betalingen te ontvangen!

Nadat je e-mailadres is bevestigd, ben je er klaar voor om betalingen via PayPal te ontvangen. Let erop dat betalingen via PayPal iets anders verlopen dan de meeste van onze betaalmethodes.