Het activeren van betaalmethodes is heel eenvoudig. Ga naar de instellingen van je websiteprofiel in je account. Klik op 'Betaalmethodes' van het websiteprofiel waarvan je de betaalmethodes wilt activeren.

Je komt vervolgens terecht op een pagina met alle betaalmethodes. Hier kun je de betaalmethodes die jij wilt aanbieden inschakelen door op de 'switch' (zie afbeelding hieronder) te klikken. Voor sommige betaalmethodes vragen we je nog enkele additionele gegevens aan te leveren. Zodra je dit hebt ingevuld klik je onderaan de pagina op 'Opslaan'.

Wil je meer weten over de verschillende betaalmethodes of instellingen rondom betalingen? Bekijk daarvoor de volgende pagina's: Betaalmethodes en Payments.