Het activeren van betaalmethodes is heel eenvoudig. Ga naar de instellingen van je websiteprofiel in je account. Selecteer het websiteprofiel waarbij je betaalmethodes wilt activeren. Payment_methods_image_1__2x.jpg

Je kunt de betaalmethodes eenvoudig inschakelen door middel van de switch (zie afbeelding hieronder). Voor sommige betaalmethodes vragen we nog wat additionele gegevens aan te leveren. Zodra je dit hebt ingevuld klik je op "opslaan'.