Hoe activeer ik mijn Terminal?

Nadat je je Terminal hebt besteld, moet je deze activeren om te beginnen met het accepteren van fysieke betalingen.

Wat je vooraf moet weten

• Je vindt het wachtwoord voor je Terminal in de doos waarin deze wordt geleverd. Het wachtwoord staat ook op de Point-of-sale-pagina van je Mollie Dashboard.
  • Je A920 Terminal wordt geleverd met een geïntegreerde 4G SIM. Als je de Terminal voor de eerste keer wilt activeren, moet je deze verbinden met een draadloos netwerk.
  • Voordat je je Terminal gaat gebruiken, moet je deze controleren op tekenen van onbevoegde wijzigingen of ontbrekende onderdelen.
  • Als er een printer is ingebouwd in je Terminal, controleer dan of de papierrol er goed in zit, waarbij het uiteinde van de papierrol uit het apparaat steekt.

Je Terminal activeren

1. Houd de aan/uit-knop ingedrukt om de Terminal in te schakelen.
  2. Tik 3 keer kort op het beginscherm om naar het instellingenmenu te gaan.
  3. Ga naar Internetinstellingen > Wi-Fi en mobiel netwerk.
  4. Maak verbinding met het draadloze netwerk van je keuze.
  5. Tik 3 keer op het beginscherm om naar het instellingenmenu te gaan.
  6. Voer je wachtwoord in.

De Terminal is klaar voor gebruik als er ‘Klaar’ op het beginscherm verschijnt. Je kunt een eerste betaling doen om te testen of de Terminal werkt zoals verwacht.