Hoe werkt 2FA?

2FA staat voor twee-factor-authenticatie. Dit is een extra beveiliging voor je Mollie account. Als je 2FA instelt, voeg je een tweede stap toe bij het inloggen in je Mollie account. Eerst voer je je wachtwoord in, zoals je gewend bent. Daarna log je in via een verificatie-app of met een code die je in een sms ontvangt.

Hoe stel ik 2FA in?

1. Open je Mollie Dashboard.
  2. Klik linksboven op de naam van je organisatie.
  3. Klik op Account instellingen.
  4. Ga naar de tab Beveiliging.
  5. Kies de 2FA-methode die je wilt gebruiken.
  6. Voer de 2FA uit.
    • Lukt het niet om in te loggen? Controleer dan of je jouw e-mailadres hebt geverifieerd.

Hoe zet ik 2FA uit?

1. Open je Mollie Dashboard.
  2. Klik linksboven op de naam van je organisatie.
  3. Klik op Accountinstellingen.
  4. Ga naar de tab Beveiliging.
  5. Vink de 2FA-methode uit.
  6. Vul je wachtwoord in om te bevestigen dat je de methode wilt uitzetten.

Hoe kan ik 2FA resetten?

Ben je het apparaat kwijt waarmee je inlogde in je Mollie account of is het apparaat stuk? In sommige gevallen kun je 2FA resetten.

1. Vul dit formulier in.
  2. Je krijgt een email waarin je de aanvraag kunt bevestigen.

Wij beantwoorden je aanvraag binnen 5 werkdagen.

Hoe kom ik aan back-up codes voor 2FA?

Je vindt je 2FA back-up codes in je Mollie Dashboard:

1. Klik linksboven op de naam van je organisatie.
  2. Ga naar Accountinstelingen > Beveiliging.
  3. Klik op Bekijk codes