Mollie geeft je de mogelijkheid om jouw terugstortingen om een slimme manier in de wachtrij te zetten. In het kort, je maakt terugstortingen aan, de terugstortingen worden in de wachtrij gezet wanneer je niet genoeg saldo hebt, op het moment dat je een nieuwe betaling ontvangt worden de terugstortingen automatisch verwerkt.

Hoe werkt het?

1. Selecteer de betaling die je wilt terugstorten.

Onderaan de betaling zie je een balkje voor de terugstorting van deze betalingScreen_Shot_2017-09-15_at_16.20.30.png

2. Klik op deze balk om het terugstorting scherm te openen. Vul alle (verplichte) velden in en klik op terugstorten.

3. Wanneer je niet genoeg saldo hebt, zal de terugstorting in de wachtrij worden geplaatst. In je rechterbovenhoek zie je ook een pop-up verschijnen dat deze betaling in de wachtrij is geplaatst.

4. Onderaan de betaling zie je nu dat deze betaling in de wachtrij is geplaatst. Screen_Shot_2017-09-15_at_16.40.44.png

Als je wilt kan je ook deze in de wachtrij geplaatste betaling uit de wachtrij halen door op "Cancel" te klikken.

5. Op het moment dat je een betaling in je account hebt ontvangen, worden de terugstortingen in de wachtrij automatisch verwerkt. Zo makkelijk geregeld!

Sommige betaalmethodes hebben een maximale tijd om terug te kunnen storten, daarna is het niet meer mogelijk om terug te storten:

• Bancontact: 70 dagen
  • PayPal: 56 dagen
  • Credit Card: 1 jaar
  • Bitcoin: terugstorten is niet mogelijk
  • SDD: terugstorten is niet mogelijk
  • De andere betaalmethodes hebben geen tijdslimiet