Kan ik meerdere gebruikers toevoegen aan één account?

Met Mollie Teams voeg je andere gebruikers toe aan jouw Mollie-account, zodat zij relevante informatie kunnen bekijken en/of bewerken. De eigenaar van de account selecteert een rol voor de toegevoegde gebruikers. Zo heeft een nieuwe gebruiker alleen toegang tot goedgekeurde informatie. 

 

Hoe werkt het?

Om gebruikers toe te voegen aan je Mollie account heb je een geverifieerd e-mailadres nodig. Je ontvangt hiervoor een verzoek tijdens het aanmeldproces. Op de teampagina in je Mollie Dashboard voeg je één of meerdere gebruikers toe door hun e-mailadres in te vullen en een rol te selecteren. Lees meer over het toevoegen, wijzigen of verwijderen van gebruikers.

 

Verschillende rollen

Om gevoelige informatie te beschermen en de rechten van een nieuwe gebruiker te beperken, kun je kiezen uit de volgende rollen met vooraf geselecteerde toegangsrechten:

 

 

Administrator

Developer

Finance

Support

Alleen lezen

Betalingen

Bekijk & manage

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Terugstortingen

Bekijk & manage

Bekijk & manage

Bekijk & manage

Bekijk & manage

Bekijk

Bestellingen

Bekijk & manage

Bekijk

Bekijk

Bekijk & manage

Bekijk

Klanten en abonnementen

Bekijk & manage

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Statistieken

Bekijk

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Financiële administratie

Bekijk & manage

Geen toegang

Bekijk

Geen toegang

Geen toegang

Account setup

Bekijk & manage

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

API-keys

Bekijk & manage

Bekijk

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Ontwikkelde applicaties

Bekijk & manage

Bekijk & manage

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Team abonnementen

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Op dit moment is het alleen mogelijk om één type rol met vooraf geselecteerde rechten toe te wijzen aan je gebruikers. Het handmatig toewijzen van rechten staat op de planning voor de toekomst.


Bekijk hier de voorwaarden voor het gebruik van Mollie Teams.