Hoe zeg ik mijn account op?

Als je je Mollie account opzegt, verwijder je ook alle gegevens en data van je organisatie. Deze gegevens kun je daarna niet meer terughalen. Wil je alsnog graag je account verwijderen? Exporteer dan de eerst alle gegevens die je nog nodig hebt, zoals je balans

 

Mollie account verwijderen 

Je verwijdert je account in je dashboard: 

  1. Ga naar je Mollie Dashboard en log in. 
  2. Klik linksboven op de naam van je organisatie. 
  3. Klik op Account instellingen
  4. Klik op Account opzeggen
  5. Vul de reden van opzegging in.  
  6. Vul je wachtwoord in. 
  7. Klik op Opzeggen.  

Je ontvangt binnen 3 werkdagen een e-mail van ons met een bevestiging van je opzegging. Heb je nog tegoed in je balans? Dan betalen we dit uit.