De door Mollie aangemaakte MT940-bestanden kunnen helaas niet direct door de boekhoudsoftware van Twinfield ingelezen worden. Met een kleine handmatige aanpassing van het MT940-bestand is dit wel mogelijk.

1. Download het MT940-bestand vanuit het Mollie Dashboard.
  2. Open het MT940-bestand met een programma om tekst te verwerken, bijvoorbeeld Kladblok.
  3. Vervang de eerste regel (bijvoorbeeld :20:940A150512) door de volgende vier regels:

ABNANL2A
    940M
    ABNANL2A
    :20:ABN AMRO BANK NV

4. Sla het bestand weer op.
  5. Het aangepaste bestand zal nu door Twinfield ingelezen worden.