De MT940 bestanden die je bij Mollie kunt downloaden zijn bedoeld om facturen in je boekhouding automatisch af te letteren. Mollie heeft echter geen inzicht in al je PayPal-betalingen en -refunds, alleen in diegene die via Mollie lopen. Als je bijvoorbeeld zelf inlogt bij PayPal en een betaling refund of ontvangt heeft Mollie hier geen inzicht in. Dit is ook de reden dat wij deze betalingen niet opnemen in de MT940-exports.

PayPal biedt zelf exportmogelijkheden om de transacties in de boekhouding te krijgen.