Als jouw website is afgekeurd, heb je van ons een e-mail ontvangen waarin je de reden hiervoor kunt terugvinden.

Mogelijke redenen zijn:

• je website staat offline;
  • er staat in een typefout in de website URL;
  • je handelsnaam/bedrijfsgegevens staan nergens vermeld;
  • je biedt een product of dienst aan dat niet binnen ons beleid valt.

We adviseren je dus om eerst de mail te lezen om te achterhalen wat er moet gebeuren. Vervolgens log je in in je Mollie account en klikt op de blauwe statusbalk die je doorstuurt naar het websiteprofiel. Hier kan je eventueel de URL van je website aanpassen (indien nodig) of direct hercontrole aanvragen voor je websiteprofiel. We zullen je website binnen een werkdag opnieuw bekijken om te zien of het nu in orde is.