Dat is zeker mogelijk! In principe kun je een onbeperkt aantal websites aan één account koppelen. Wel moeten de websites allemaal tot hetzelfde bedrijf behoren, en dus onder hetzelfde KvK-nummer vallen.

Wil je een tweede website aan je account koppelen? Ga dan naar de optie 'websiteprofielen' in je account en klik op "Nieuw websiteprofiel". Tijdens het aanmaken van een account vul je eerst één websiteprofiel in, later kun je extra websiteprofielen toevoegen.

Het aanmaken van een nieuw websiteprofiel doe je dus door in instellingen naar websiteprofielen te gaan, niet door linksboven onder de naam van jouw bedrijf op 'Voeg nieuwe organisatie toe' te klikken. Je kunt hierop klikken als je bijvoorbeeld een extra bedrijf aan je account toe wil voegen.

Ga voor meer informatie over het opzetten van je Mollie-account naar: Hoe maak ik een account aan bij Mollie?