Hogyan adhatok hozzá további felhasználókat a Mollie üzleti fiókomhoz?

Alapértelmezés szerint csak a fióktulajdonos (az a felhasználó, aki igényelte és kezeli az üzleti fiókot) rendelkezik teljes hozzáféréssel az üzleti fiókhoz — beleértve az átutalásokat, a Kártyák kibocsátását és a Beállítások kezelését.

Lehetőség van más csapattagok számára is hozzáférést adni az üzleti fiókhoz, két szinten: csak olvasható hozzáférés az egyenleg és a fióktevékenységek megtekintéséhez, illetve teljes hozzáférés a fiók kezeléséhez az Ön nevében.

Ami előre tudnia kell

  • Csak olvasható üzleti fiókhozzáférés megadásához a meghívott felhasználónak Admin vagy Pénzügy szereppel kell rendelkeznie.
  • Teljes üzleti fiókhozzáférés megadásához a meghívott felhasználónak Admin szereppel kell rendelkeznie. Mivel ez a jogosultság pénzmozgást is lehetővé tesz, a felhasználónak igazolnia kell személyazonosságát, és be kell állítania a biztonságos bejelentkezést a Mollie Alkalmazásban, mielőtt a hozzáférés aktívvá válik.
  • Csak Ön, mint fióktulajdonos, adhat meg vagy távolíthat el teljes üzleti fiókhozzáférést, és bármikor visszavonhatja azt.

Felhasználó meghívása az üzleti fiókjába

  1. A Mollie Irányítópult felületén lépjen a Beállítások > Csapat menüpontra.
  2. Kattintson a + Tag hozzáadása gombra.
  3. Válassza az Admin vagy Pénzügy szerepkört.
  4. Az További jogosultságok alatt válassza a Csak olvasási jogú üzleti fiók hozzáférés vagy a Teljes üzleti fiók hozzáférés lehetőséget.
  5. Kattintson a Folytatás gombra.
  6. Válassza ki a személyt az igazgatók és részvényesek listájából, vagy válassza a Részletek manuális megadása lehetőséget, ha mást szeretne hozzáadni. Ha manuálisan ad hozzá valakit, adja meg a keresztnevét, vezetéknevét, születési dátumát és e-mail-címét.
  7. Kattintson a Felhasználó meghívása gombra.

E-mailt küldünk a meghívott felhasználónak, hogy csatlakozzon a fiókjához. Ez a meghívó 24 óráig érvényes.

Az elfogadáshoz Mollie fiókot kell létrehozniuk, és le kell tölteniük a Mollie alkalmazást.

Ha Teljes üzleti fiók hozzáférést adott, akkor a jogosultság aktiválásához a Mollie alkalmazásban is meg kell erősíteniük a személyes adatokat és igazolniuk kell a személyazonosságukat. Értesítést kap, ha ez befejeződik.

A meghívó állapotát és a jelenleg hozzáféréssel rendelkezőket a Beállítások > Csapat menüpontban ellenőrizheti.

Mi a különbség a csak olvasási joggal és a teljes hozzáféréssel rendelkező jogosultság között?

Funkció Csak olvasási hozzáférés Teljes hozzáférés
Fiók egyenlegek, tranzakciók és kivonatok megtekintése ✓ ✓
Jelentések és exportok letöltése. ✓ ✓
Kártyák és kártyás tevékenységek megtekintése. ✓ ✓
Ütemezett átutalások és fiók integrációk megtekintése. ✓ ✓
Átutalások és fizetések indítása vagy megerősítése – ✓
Fiókok létrehozása, lezárása vagy konfigurálása – ✓
Kártyák kibocsátása, limitálása vagy törlése – ✓
Kedvezményezettek kezelése – ✓
Integrációk engedélyezése, például könyvelő eszközök – ✓
Más felhasználók meghívása az üzleti fiókhoz – –
Fiók tulajdonjogának átruházása – –

 

További információ