Jak mohu přidat další uživatele do svého firemního účtu Mollie?

Ve výchozím nastavení má plný přístup k podnikatelskému účtu pouze vlastník účtu (uživatel, který o účet požádal a spravuje ho) — včetně převodů prostředků, vydávání platebních karet a správy nastavení.

Můžete také udělit ostatním členům týmu přístup k podnikatelskému účtu na dvou úrovních: přístup pouze ke čtení pro zobrazení aktivit na účtu nebo plný přístup pro jeho správu vaším jménem.

Co byste měli vědět předem

  • Pro udělení přístupu pouze ke čtení do podnikatelského účtu musí mít pozvaný uživatel roli Admin nebo Finance.
  • Pro udělení plného přístupu do podnikatelského účtu musí mít pozvaný uživatel roli Admin. Protože toto oprávnění umožňuje přesun prostředků, uživatel bude muset ověřit svou totožnost a nastavit bezpečné přihlášení v aplikaci Mollie před tím, než bude přístup aktivní.
  • Pouze vy jako vlastník účtu můžete udělit nebo odstranit plný přístup k podnikatelskému účtu a tento přístup můžete kdykoli odebrat.

Pozvání uživatele do vašeho podnikatelského účtu

  1. Ve svém Mollie Dashboard přejděte do Nastavení > Tým.
  2. Klikněte na + Přidat člena.
  3. Vyberte roli Admin nebo Finance.
  4. V části Další oprávnění vyberte Pouze pro čtení – přístup k firemnímu účtu nebo Úplný přístup k firemnímu účtu.
  5. Klikněte na Pokračovat.
  6. Vyberte osobu ze seznamu jednatelů a akcionářů, nebo zvolte Zadat údaje ručně pro přidání jiné osoby. Pokud někoho přidáváte ručně, zadejte jeho jméno, příjmení, datum narození a e-mailovou adresu.
  7. Klikněte na Pozvat uživatele.

Pozvanému uživateli pošleme e-mail s výzvou ke vstupu do vašeho účtu. Tato pozvánka je platná 24 hodin.

Pro přijetí musí vytvořit účet Mollie a stáhnout si aplikaci Mollie.

Pokud jste udělili Úplný přístup k firemnímu účtu, bude třeba, aby také potvrdili své osobní údaje a ověřili svou totožnost v aplikaci Mollie, než se toto oprávnění aktivuje. Jakmile bude vše dokončeno, budete o tom informováni.

Stav pozvánky a aktuální přístupy můžete zkontrolovat v Nastavení > Tým.

Jaký je rozdíl mezi přístupem pouze pro čtení a úplným přístupem?

Možnost Přístup pouze pro čtení Úplný přístup
Zobrazit zůstatky účtu, transakce a výpisy ✓ ✓
Stáhnout zprávy a exporty ✓ ✓
Zobrazit platební karty a jejich aktivitu ✓ ✓
Zobrazit naplánované převody a propojení účtu ✓ ✓
Zahájit nebo potvrdit převody a platby – ✓
Vytvořit, uzavřít nebo nastavit účty – ✓
Vydávat, omezovat nebo rušit platební karty – ✓
Spravovat příjemce – ✓
Autorizovat propojení, například účetní nástroje – ✓
Pozvat další uživatele ke správě firemního účtu – –
Převést vlastnictví účtu – –

 

Zjistit více