Hoe word ik partner van Mollie?

Wat leuk dat je een partner van Mollie wilt worden! Om partner te worden heb je een Mollie account nodig en vul je het partnerformulier in. Wij controleren daarna of je in aanmerking komt om Mollie partner te worden.

Aanmeldproces

Stap 1: Maak een Mollie account

1. Maak een Mollie account aan op onze website. Dit proces is hetzelfde voor alle Mollie klanten.
  2. Vul alle gevraagde velden volledig in. Als financiële instelling willen wij namelijk graag weten met wie wij zaken doen.

Heb je al een account? Log dan in op je Mollie Dashboard.

Stap 2: Vul het partnerformulier in

1. Noteer je Mollie partner ID. Deze heb je nodig voor de volgende stap. Je vindt hem linksboven in je Mollie Dashboard.Screenshot_1_.png
  2. Vul het partnerformulier op onze website in.

We beoordelen je aanvraag. Meestal ontvang je binnen een werkdag reactie.

Stap 3:  Accepteer de partnervoorwaarden

Als we je aanvraag goedkeuren zetten we je Mollie account om in een partner account. Om de aanvraag af te ronden accepteer je eerst de voorwaarden:

1. Log in op je Mollie Dashboard.
  2. Klik in het linker menu op Partner. Je ziet nu de partnervoorwaarden.
  3. Lees de voorwaarden goed door en klik op Accepteren.

Je krijg nu toegang tot het partnerportaal.