Waarom sluiten jullie mijn inactieve Mollie-account?

We controleren regelmatig of er accounts zijn die voor een langere periode geen betalingen hebben ontvangen. Als we een inactief Mollie-account voorbij zien komen, kunnen we ervoor kiezen om uitbetalingen en betalingsdiensten voor dit account uit te schakelen.

 

Kan ik mijn account behouden?

Ja, dat kan. We zullen je vooraf informeren wanneer we je account gaan sluiten wegens inactiviteit. Als je je account wil behouden, kun je transacties op je account ontvangen voordat je betalingsdiensten worden geblokkeerd.

Nadat we je betalingsdiensten hebben uitgeschakeld, kun je je account niet opnieuw activeren. Om gebruik te kunnen maken van onze betaaldiensten moet je een nieuwe organisatie aanmaken in je Mollie Dashboard. Dit komt omdat we de gegevens van je organisatie opnieuw moeten verifiëren na een lange periode van inactiviteit.

 

Lees meer

 

Was dit artikel nuttig?