Hoe activeer ik in3 via Mollie?

Met in3 betalen klanten een bestelling in 3 delen binnen 60 dagen na de aankoop. Klanten betalen geen rente. Ze gebruiken iDEAL om nu te kopen en later te betalen.

In3 activeren en installeren

Je vraagt in3 aan in je account:

1. Ga naar je Mollie Dashboard en log in.
  2. Ga naar Instellingen > Websiteprofielen > Betaalmethodes
  3. Schakel in3 in.

We beoordelen je aanvraag op basis van de voorwaarden van in3. We keuren je aanvraag goed in 5 tot 7 werkdagen. Als we meer informatie nodig hebben, sturen we een e-mail.

Als je aanvraag goedgekeurd is, gebruik je de Orders API om bestellingen met in3 op je website te verwerken. Installeer ook één van onze plugins en modules of bouw zelf een integratie in je backend.