Waarom krijg ik een bericht dat mijn Mollie-integratie niet werkt met Shopify?

Shopify heeft aan hun gebruikers laten weten dat Mollie niet langer werkt met hun platform. Dit is verkeerde informatie.

Heb je een bericht gezien in Shopify Admin dat lijkt op de afbeelding hieronder? Klik dan niet op de knop. Je kunt het bericht veilig negeren en Mollie blijven gebruiken om betalingen te verwerken in Shopify. We raden je wel sterk aan om voor 31 juli 2022 te updaten naar onze nieuwe betaalapps. Na deze datum stopt Shopify met het ondersteunen van de huidige versie van je integratie.

Verkeerd bericht van ShopifyIncorrect_Shopify_message_NL.png