Hoe stort ik een betaling met Klarna terug?

Wil je een bestelling met Klarna terugbetalen? Een terugstorting gaat af van je saldo in je Mollie account. Je regelt een terugbetaling voor een enkel artikel of een hele bestelling in je Mollie Dashboard. Het is dan de verantwoordelijkheid van Klarna om de terugbetaling aan je klant te verwerken. Neemt je klant contact met je op over een terugbetaling met Klarna, terwijl je de terugbetaling al hebt voltooid in je Mollie Dashboard? Stuur je klant dan door naar de klantenservice van Klarna.

1. Open je Mollie Dashboard.
  2. In het linkermenu, ga naar Bestellingen.
  3. Klik op de juiste Klarna bestelling. Je komt nu op een pagina met meer details over de bestelling.
  4. Scroll naar beneden naar Winkelmandje
    • Wil je het bedrag van één artikel terugbetalen? Klik op Terugstorten in de bestelregel van het artikel.
    • Wil je het bedrag van een hele bestelling terugbetalen? Klik op Stort alles terug
    • Wil je een deel van het bedrag terugstorten? Volg dan onderstaande instructies.nl2.png

Wil je terugstortingen verwerken in je webshop omgeving? Op onze Pakketten en plugins pagina vind je de juiste informatie.

Hoe stort ik een deel van het bedrag terug?

1. Open je Mollie Dashboard.
  2. In het linkermenu, ga naar Bestellingen.
  3. Scroll naar beneden naar Transacties en klik op de betaalde bestelling.nl3.png
  4. Klik op Terugstorten in de rechterbovenhoek.
    • Er verschijnt een pop-up scherm.
  5. Vul het bedrag in dat je wilt terugstorten.
  6. Klik op Terugstorten om de terugstorting af te ronden.

Wat zijn kosten voor een late retour?

Heeft een klant een bestelling teruggestuurd? Dan is het belangrijk dat je de betaling zo snel mogelijk terugstort in je Mollie Dashboard. Je hebt tot 40 dagen na de originele besteldatum om Klarna te informeren dat je de betaling hebt teruggestort. Doe je dit niet op tijd? Dan kunnen er voor de bestelling kosten voor een late retour van € 1,50 in rekening gebracht worden.