Zodra de live API-key beschikbaar is, dien je deze toe te voegen aan de backend van jouw website en kun je direct live betalingen ontvangen. Je vindt de live API-key in je Mollie Dashboard onder ‘Developers’. Is de live API-key nog niet beschikbaar? Kijk dan even in je account of je nog aanvullende informatie moet invullen. Zodra je het dashboard opent zie je dan op de startpagina een knop met ‘Additionele informatie toevoegen’. Indien wij eerst je website controleren, komt de live API-key ook nog niet vrij, maar ontvang je van ons een e-mail zodra de controle is uitgevoerd. Lees meer over wanneer de live API-key beschikbaar is.