Hoe weet ik of het aanmaken van mijn Mollie-account goed is gegaan?

Wanneer je je Mollie account aanmaakt, vragen wij om informatie over je bedrijf. We moeten deze informatie controleren en je account goedkeuren voordat je uitbetalingen kunt ontvangen. Als we meer informatie nodig hebben sturen we je een e-mail.

Check je Mollie Dashboard om te zien of er een verzoek openstaat voor het toevoegen van informatie. Je ziet de Startpagina pagina wanneer je inlogt en een knop met voltooi je account. Klik op deze knop om je account te voltooien.