Hoe kan ik een gebruiker toevoegen, wijzigen of verwijderen in mijn account?

Wil je dat iemand anders je Mollie account kan gebruiken of wil je een gebruiker wijzigen of verwijderen? Je doet dit in je Mollie Dashboard.

Wat je vooraf moet weten

• Om gebruikers in je account te beheren, moet je eigenaar van het account zijn. Lees het beleid van Mollie over het beheren van gebruikers.
  • Verifieer eerst je e-mailadres. Dit doe je door op de link te klikken die je tijdens het aanmeldproces per e-mail van ons hebt ontvangen.

Een gebruiker toevoegen

1. Log in op je Mollie Dashboard.
  2. Ga naar Instellingen > Team.
  3. Klik op Voeg teamlid toe.
  4. Vul het e-mailadres in van de gebruiker die je wilt toevoegen.
  5. Klik op Nodig uit.
    • De nieuwe gebruiker ontvangt per e-mail een verzoek om een account aan te maken of om in te loggen.
    • De link in de e-mail is 24 uur geldig.
    • In het teamoverzicht vind je de e-mailadressen die je hebt uitgenodigd. Een vervallen uitnodiging kan je opnieuw versturen in hetzelfde overzicht.

Toegangsrechten van een gebruiker wijzigen

1. Log in op je Mollie Dashboard.
  2. Ga naar Instellingen > Team.
  3. Zoek de gebruiker en klik bewerken Kies een andere rol voor de gebruiker.

Een gebruiker verwijderen

1. Log in op je Mollie Dashboard.
  2. Ga naar Instellingen > Team.
  3. Zoek de gebruiker en klik op Verwijderen.
    • Als je de gebruiker hebt verwijderd, kun je dit niet meer ongedaan maken.