Welke bestandstypen kan ik exporteren?

Vanuit je Mollie Dashboard exporteer je eenvoudig transacties, verrekeningen en je balansverslag in verschillende bestandsformaten.

Momenteel zijn deze bestandstypen beschikbaar voor export:

MT940

• MT940 voert jouw transacties automatisch in, in jouw boekhoudprogramma. Het is een geweldige manier om je boekhouding up-to-date te houden en de kans op menselijke fouten te verkleinen. MT940 is compatibel met de meeste boekhoudprogramma's.

CSV

• CSV is een eenvoudig tekstbestand, dat veel programma's accepteren (bijv. Microsoft Excel). Gebruik CSV als je boekhoudprogramma MT940 niet accepteert of als je jouw informatie handmatig wilt analyseren.

PDF

• Gebruik dit bestand als je een duidelijk overzicht in afdrukbare vorm wilt hebben voor jezelf of jouw accountant.

CODA

• Belgische boekhoudprogramma's maken vaak gebruik van CODA-bestanden. Een CODA-bestand bevat uitgebreide informatie over alle transacties. Het is vergelijkbaar met MT940 wat betreft het minimaliseren van menselijke fouten en het automatiseren van je boekhouding.

DATEV

• DATEV is een boekhoudplatform dat vaak door Duitse bedrijven wordt gebruikt. Mollie gebruikt een eenvoudigere versie van dit bestandsformaat voor kleine bedrijven. Lees hier meer over DATEV.

Niet gevonden wat je zocht?

Neem contact op met onze Support afdeling.