Als welk bestandstypen kan ik verslagen uitdraaien?

In je Mollie Dashboard draai je verslagen uit voor je transacties, uitbetalingen en je saldoverslagen. Deze bestanden zijn beschikbaar als:

• MT940
    • MT940 laadt automatisch transacties op je boekhoudprogramma in. Dit zorgt voor minder kans op menselijke fouten en houdt je boekhouding up to date. MT940 werken met de meeste boekhoudprogramma’s.
  • CSV
    • CSV is een simpel tekstbestand dat door de meeste programma’s gelezen kan worden, bijvoorbeeld door Microsoft Excel. Gebruik dit bestand als je boekhoudprogramma MT940 niet ondersteunt of als je handmatig de informatie wilt analyseren.
  • CODA
    • Dit programma wordt voornamelijk door Belgische boekhoudprogramma’s ondersteund. In een CODA bestand staat alle informatie over je transacties. Net als een MT940 bestand automatiseert een CODA bestand je boekhouding en vermindert het menselijke fouten.
  • Pdf
    • Gebruik pdf als je het overzicht wilt uitprinten voor jezelf of je boekhouder.