Ons systeem detecteert automatisch of je klant betaalt vanaf een Apple device dat geschikt is voor Apple Pay (zoals een macbook met Touch ID of een iPhone met Touch ID) en vanuit de webbrowser Safari. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. Dit betekent een naadloze ervaring voor de klant.

Heeft de klant vragen over hoe Apple Pay geconfigureerd kan worden op een iPhone, iPad, Apple Watch of Mac? Kijk dan op deze website, waar het wordt uitgelegd.