Hoe activeer ik Klarna’s Merchant Portal?

Je hebt een e-mail ontvangen van Klarna over Klarna’s Merchant Portal. Klik op de knop Activeer account in de e-mail en volg de stappen om Klarna’s Merchant Portal te activeren. De link is 3 dagen geldig.

Wat is Klarna’s Merchant Portal?

Klarna’s Merchant Portal is een centrale plek waar je activiteiten beheert. Je ziet bijvoorbeeld je bestellingen en je hebt toegang tot de volgende apps:

• Orders App (alleen-lezen)
    • Je beheert je bestellingen nog steeds in je Mollie Dashboard.
  • On-Site Messaging
  • Branding App
  • Users App
  • Disputes App

Heb je vragen over de apps of over andere functies van Klarna’s Merchant Portal? Ga dan in het portaal naar de FAQ of kijk op de website van Klarna.

Problemen met activeren

Werkt de link uit de e-mail niet, is de link verlopen of ben je de e-mail kwijtgeraakt? Stuur dan een e-mail naar support@mollie.com met je e-mailadres en telefoonnummer.