Hoe activeer ik Klarna’s Merchant Portal?

Je krijgt een e-mail van Klarna met een stappenplan om je account te activeren voor Klarna’s Merchant Portal. In de Klarna Merchant Portal ontvang je klachten en disputen voor je Klarna transacties. Om mogelijke chargebacks tegen te gaan raden wij aan om je Klarna Merchant Portal regelmatig te bekijken, of om de e-mail notificaties op te zetten per dispuut.

Kijk in bij je ongewenste e-mails als je de e-mail niet kunt vinden in je inbox. De link is 7 dagen geldig, heb je dit niet gehaald? Neem dan contact op met ons om een nieuwe link op te vragen.

Wat is Klarna’s Merchant Portal?

Klarna’s Merchant Portal is een centrale plek waar je al je Klarna-gerelateerde activiteiten regelt. Je hebt standaard toegang tot de Disputes app:

• De Disputes-app is de enige plek waar je inkomende geschillen van klanten kunt beheren. Hierdoor kun je disputen oplossen voordat het chargebacks worden (let op: zodra een dispuut een chargeback wordt, kan dit niet meer worden teruggedraaid).
  • Je kunt meldingen voor herinneringen en de frequentie ervan voor je disputen inschakelen door naar je Klarna Portal > Disputes App > E-mail instellingen > Meldingen te gaan.
  • Je kunt meldingen inschakelen voor disputen, ongeautoriseerde aankopen en bestellingen met een hoog risico, dus zorg ervoor dat je controleert of je meldingen zijn ingeschakeld voor al deze opties om chargebacks te voorkomen.

Aanvullend kun je bijvoorbeeld details van bestellingen inzien en heb je toegang tot de volgende apps:

•  Orders App (read-only)
    • Je kunt nog steeds je bestellingen regelen in je Mollie Dashboard.
  • On-Site Messaging
  • Branding App
  • Users App
  • Disputes App

Bezoek de Klarna Webwinkel support voor meer informatie over de apps.

Problemen met activeren

Ben je de e-mail met de link kwijtgeraakt of heb je problemen met de link? Neem dan contact op met ons Support team. Geef ons je Mollie e-mailadres en telefoonnummer door en wij sturen een nieuwe activatielink per e-mail.