Waar vind ik mijn jaarverslag van 2020?

In 2020 heeft je Mollie Dashboard een update gekregen. Daarom is je jaarverslag nu anders dan je gewend bent. In plaats van een volledig jaaroverzicht vind je in je dashboard een overzicht van je balans, je geld in de wachtstand en je beschikbare geld van elk moment in het verleden:

1. Open je dashboard.
  2. Ga naar Administratie > Verslag.
  3. Kies de datum waarvan je de balans wilt zien.

Uitgebreid verslag

Voor je boekhouding kun je nog steeds een export uitdraaien. Hierop vind je een uitgebreider overzicht met al je transacties, kosten en betaalmomenten. Door de update van je dashboard is dit overzicht niet te downloaden in een pdf-bestand.