Hoe activeer ik maaltijd-, eco- en cadeaucheques als betaalmethode?

Bij Mollie kunnen jouw klanten met een maaltijd-, eco- en cadeaucheques betalen. Je activeert de betaalmethode in je Mollie Dashboard.

Voor je maaltijd-, eco- en cadeaucheques kan ontvangen

Wil je maaltijd-, eco- en cadeaucheques toevoegen als betaalmethode? Zorg dan dat je voldoet aan de volgende voorwaarden:

Maaltijd-, eco- en cadeaucheques activeren

1. Open je Mollie Dashboard
  2. Ga naar Instellingen > Websiteprofielen.
  3. Klik op Betaalmethodes.
  4. Klik bij Vouchers op
  5. Klik naast de naam van de uitgever van de cheque op
  6. Vul het contract-ID in dat je van de uitgever van de cheque hebt gekregen:
    • Het nummer van Sodexo begint met 02 en heeft 8 cijfers.
    • Het nummer van Monizze begint met 80 en heeft 10 cijfers.
  7. Vink de juiste cheque aan.

Wij controleren je aanvraag en activeren vervolgens definitief de betaalmethode. Dit duurt gemiddeld 2 werkdagen.