Klarna installeren in Shopify

Zo installeer je Klarna in je Shopify-shop met Mollie

Wil je Klarna als betaaloptie toevoegen aan een Shopify-shop, dan is dat met Mollie zo geregeld. Volg de installatie-instructies en je bent in een paar stappen klaar.

Stap 1. Kies de betaaloptie die je wilt toevoegen.

🌍  Klarna: Pay later

🌍  Klarna: Slice it

🇳🇱. Klarna: Achteraf betalen

🇩🇪  Klarna: Rechnung

🇩🇪  Klarna: Ratenkauf

🇩🇪  Kauf auf Rechnung

Stap 2. Installeer Klarna als betaalprovider.

• Onthoud de naam van je betaaloptie, want je hebt deze zo weer nodig. De naam is rood onderlijnd.

Stap 3. Voeg de optie toe aan je betaalmethodes.

• Ga naar ‘Settings’ > ‘Payments’.
  • Kies onder ‘Alternative Payment Methods’ voor ‘Choose alternative payment’.
  • Selecteer je Klarna x Mollie-betaaloptie en voeg deze toe. Indien je niet "Mollie Partner ID" en ''Mollie Live/Test API Key'' ziet staan heb je de verkeerde gateway.

Stap 4. Vul je Mollie Partner ID in.

• En ook je API Key.
  • Je kunt de test-Key of live-Key gebruiken. Zet eventueel ‘Enable test mode’ aan.
  • Activeer de betaaloptie.

Stap 5. Ga naar de Shopify-appstore en installeer de Klarna x Mollie-app.

• Vul opnieuw je Mollie Partner ID en API Key in.
  • Let op: gebruik dezelfde ID’s als bij stap 4!
  • Wissel je tussen test-Key en live-Key? Doe dit dan ook in de Payment Gateway bij stap 4.

Stap 6. Zie je het groene vinkje ?

• Dan ben je klaar!

Hulp nodig?

Kom je er met deze instructies niet uit, neem dan contact op met ons supportteam. Zij helpen je snel verder.