Klarna installeren in Shopify

Volg onderstaand stappenplan om Klarna als betaaloptie toe te voegen aan je Shopify-shop.

Stap 1: Ga naar de Shopify-appstore en installeer de Klarna x Mollie-app

• Vul je Mollie Partner ID en API Key in.

Stap 2: Kies de betaaloptie die je wilt toevoegen

🌍  Klarna: Pay later

🌍  Klarna: Slice it

🇳🇱  Klarna: Achteraf betalen

🇩🇪  Klarna: Rechnung

🇩🇪  Klarna: Ratenkauf

🇩🇪  Kauf auf Rechnung

🇫🇷  Klarna: Payer en 3 fois sans frais

Stap 3: Installeer Klarna als betaalprovider

• Onthoud de naam van je betaaloptie, want je hebt deze zo weer nodig. De naam is rood onderlijnd.

Stap 4: Voeg de optie toe aan je betaalmethodes

• Ga naar ‘Settings’ > ‘Payments’.
  • Kies onder ‘Alternative Payment Methods’ voor ‘Choose alternative payment’.
  • Selecteer je Klarna x Mollie-betaaloptie en voeg deze toe. Indien je niet "Mollie Partner ID" en ''Mollie Live/Test API Key'' ziet staan heb je de verkeerde gateway.

Stap 5: Vul je Mollie Partner ID en API key in

• Je kunt de test-Key of live-Key gebruiken. Zet eventueel ‘Enable test mode’ aan.
  • Activeer de betaaloptie.
  • Gebruik dezelfde Partner ID en API key in als in stap 1.

Stap 6: Zie je het groene vinkje ?

• Dan ben je klaar!

Hulp nodig?

Kom je er met deze instructies niet uit, neem dan contact op met ons supportteam. Zij helpen je snel verder.