Hoe voeg ik Shopify Payment gateways toe zonder (Mollie) erachter bij het afrekenen

Het gebruik van Mollie in combinatie met Shopify is een perfecte manier om meer uit de transacties in je Shopify winkel te halen. We bieden alle betaalmethoden aan die je kent en waar je van houdt. Elke dag werken we aan een betere gebruikservaring. De standaard gateways van Mollie op het Shopify platform hebben (Mollie) achter zich staan. Het is nu mogelijk om dat te verwijderen door je huidige gateways te vervangen door nieuwe Mollie gateways zonder de (Mollie).

Shopify Payment gateways toevoegen

1. Activeer alle betaalmethoden in je Mollie account en in Shopify om deze toe te voegen aan je Shopify webshop. Na het activeren, voeg je de gateway toe aan je Shopify winkel door op de volgende links te klikken:
  2. Log in met je Shopify account.
  3. Klik op Betalingsprovider installeren en de betaalmethode wordt toegevoegd aan ‘Alternatieve betalingsproviders’. De creditcard wordt toegevoegd aan ‘Kies externe provider’ in plaats van ‘Alternatieve betalingsproviders’.
  4. Ga in je Shopify account naar Instellingen > Betalingsproviders > Alternatieve betalingsproviders.
  5. Zoek de betaalmethode op die je hebt toegevoegd aan 'Alternatieve betalingsproviders' en open deze. Deze is misschien wat moeilijker te vinden, omdat er geen ‘(Mollie)’ is.
  6. Vul je Mollie ID in zonder de # en je Live of Test Key.