Met de Mollie-app, beschikbaar voor iOS en Android, kun je al je inkomende betalingen bijhouden. Met de app kun je meldingen ontvangen van inkomende betalingen, zodat je je Mollie Dashboard niet steeds hoeft te openen en vernieuwen om te zien of er nieuwe betalingen zijn ontvangen.

Voor welke besturingssystemen is de app beschikbaar?

De app beschikbaar voor iOS en Android

Wat kan ik met de app doen?

• Bekijk de details van elke transactie
  • Activeer notificaties voor realtime updates over je betalingen
  • Krijg inzicht in hoeveel je gisteren, vandaag, deze week of afgelopen maand hebt verdiend
  • Check wanneer je volgende uitbetaling is en welk bedrag wordt uitbetaald

In welke talen is de app beschikbaar?

Momenteel is de app beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Hoe kan ik de app downloaden?

Voor iOS:

• Zoek in de App Store voor ‘“Mollie
  • Druk op “Download”

Voor Android:

• Zoek in Google Play voor "Mollie"
  • Druk op "Installeren"

Nadat de app is gedownload, log je in met het e-mailadres en wachtwoord van je Mollie-account.

Het is op dit moment niet mogelijk om in de app wijzigingen aan te brengen in je Mollie-account, hiervoor moet je naar je Mollie Dashboard gaan. Heb je nog geen Mollie-account? Maak hier een account aan.