Hoe gebruik ik de Mollie-app op mijn telefoon?

Met de Mollie app volg je nu nog makkelijker je business, of je nu op kantoor zit of onderweg bent. Ontvang notificaties wanneer er betalingen binnenkomen, houd al je transacties bij en check je actuele balans.

Hoe installeer ik de app?

Je installeert de app via de App Store voor iOS of de Google Play store voor Android. Daarna log je in met het e-mailadres en wachtwoord van je Mollie-account.

Wat kan ik met de app doen?

Met de Mollie app kun je:

• Je balans, betalingen en terugboekingen bekijken
  • Notificaties krijgen als er betalingen binnenkomen
  • Betaalverzoeken versturen in 25+ valuta (via WhatsApp, e-mail en andere kanalen)
  • Een-op-een betaald worden via een QR-code
  • Volledige of gedeeltelijke terugbetalingen doen
  • De groei van je business bijhouden en meten, met realtime analytics en inzichten

Het is op dit moment niet mogelijk om in de app wijzigingen aan te brengen in je Mollie-account, hiervoor moet je naar je Mollie Dashboard gaan.

In welke talen is de app beschikbaar?

Momenteel is de app beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.