Kan ik een bestelling nog aanpassen nadat deze is aangemaakt?

Ja, u kunt een bestelling nog steeds aanpassen nadat deze is aangemaakt. U kunt de (hoeveelheid) producten aanpassen en het adres dat is gekoppeld aan de bestelling.

U kunt het aantal producten gemakkelijk aanpassen in uw Dashboard. Ga naar het overzicht van de bestelling en klik op de 'annuleer' button van de producten die u niet wilt verzenden.

Indien u een bestellingsregel met meerdere producten wilt annuleren kunt u aangeven hoeveel van de producten u wilt annuleren.

Daarnaast kunt u het adres van de bestelling aanpassen. Dit kunt u doen via de API. Klik hier om te lezen hoe u dit doet.