Mollie ondersteunt twee van de drie betaalmethodes die Klarna aanbiedt: 'Achteraf Betalen' en 'Gespreid Betalen'.

Om deze te kunnen gebruiken is het noodzakelijk de 'Orders API' te installeren. Hier wordt uitgelegd hoe u dat doet. Na installatie activeert u beide betaalmethodes heel gemakkelijk in het Dashboard. Ons Onboarding-team zal contact met je opnemen zodra je klaar bent om Klarna-transacties te ontvangen.

Gebruik u een plugin? Dan kunt u ook uw plugin updaten. Klik hier voor een overzicht van de plugins die Klarna ondersteunen en hoe u deze kunt updaten.

Let op! De verschillende betaalmethodes die Klarna aanbiedt zijn niet in elk land beschikbaar.

'Achteraf Betalen' is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

'Gespreid betalen' is uitsluitend beschikbaar voor klanten in Duitsland, Oostenrijk en Finland.