Mollie ondersteunt twee van de drie betaalmethodes die Klarna aanbiedt: 'Achteraf Betalen' en 'Gespreid Betalen'.

Om deze te kunnen gebruiken is het noodzakelijk de 'Orders API' te installeren. Hier wordt uitgelegd hoe je dat doet. Na installatie activeer je beide betaalmethodes heel gemakkelijk in het Mollie Dashboard door naar Instellingen >> Websiteprofielen >> Betaalmethodes te gaan. Ons Onboarding team zal contact met je opnemen zodra je klaar bent om transacties via Klarna te ontvangen.

Gebruik je een plugin? Dan kun je ook je plugin updaten. Klik hier voor een overzicht van de plugins die Klarna ondersteunen en hoe u deze kunt updaten.

Let op! De verschillende betaalmethodes die Klarna aanbiedt zijn niet in elk land beschikbaar. Lees in dit artikel in welke landen Klarna beschikbaar is.