Hoe annuleer ik een order?

Nadat je een order hebt aangemaakt kun je nog steeds gemakkelijk één of meer producten annuleren via het Dashboard.

Onder het kopje 'Producten' verschijnen alle producten die deel uitmaken van de order. U kunt vervolgens een van deze producten annuleren door op de knop 'cancel' te klikken aan de rechterkant van de kolom.

Wanneer de order line bestaat uit meerdere producten krijgt u de optie om de annulering te 'reviewen'. Hier kunt u aangeven of u één of meerdere van de geselecteerde producten wilt annuleren.

Wilt u de order in zijn geheel annuleren? Klik dan op de knop "Cancel Shipment" onderaan het overzicht.