De Multicurrency functie is geïntegreerd in onze nieuwe Mollie V2 API en beschikbaar verschillende van onze plugins en modules. In dit artikel geven wij een overzicht van de plugins en modules die Multicurrency momenteel ondersteunen en welke binnenkort worden toegevoegd.

Plugins en modules die momenteel Multicurrency ondersteunen

Mollie biedt een brede keuze aan plugins en modules om het installeren van onze diensten makkelijker te maken. Hieronder vind je een lijst met de plugins en modules die momenteel Multicurrency ondersteunen.

Plugins en modules door Mollie

• PHP
  • Magento
  • Shopify
  • Shopware

Plugins en modules door onze community

• Mollie Forms
  • Doneren met Mollie

Je platform gevonden? Klik hier om naar de Mollie pagina over plugins en modules te gaan voor je update.

Plugins en modules die binnenkort Multicurrency ondersteunen

Wij zijn constant bezig nieuwe plugins en modules toe te voegen. Hieronder vind je een lijst met de plugins en modules die binnenkort ook Multicurrency zullen ondersteunen.

• WooCommerce
  • OpenCart
  • Prestashop
  • Spree Commerce

Het is mogelijk dat er nog geen Multicurrency update voor jouw specifieke platform beschikbaar is. Staat jouw platform er niet tussen? Op onze website kun je ons laten weten welke plugins of packages jij nog mist.