De Multicurrency functie is geïntegreerd in onze nieuwe Mollie V2 API en beschikbaar in één van onze verschillende plugins en modules. In dit artikel geven wij een overzicht van de plugins en modules die Multicurrency momenteel ondersteunen en welke binnenkort worden toegevoegd.

Plugins en modules die momenteel Multicurrency ondersteunen

Mollie biedt een brede keuze aan plugins en modules om het installeren van onze diensten makkelijker te maken. Hieronder vind je een lijst met de plugins en modules die momenteel Multicurrency ondersteunen.

Plugins en modules door Mollie

• PHP
  • Magento
  • Shopify
  • Shopware
  • Woocommerce
  • OpenCart
  • Prestashop
  • Spree Commerce
  • Node
  • Ruby
  • Omnipay

Plugins en modules door onze community

• Mollie Forms
  • Doneren met Mollie

Je platform gevonden? Klik hier om naar de Mollie pagina over plugins en modules te gaan voor je update.