Mollie ondersteunt momenteel 18 verschillende valuta. Je wordt altijd uitbetaald in euro’s. Uitbetalingen in andere valuta is niet mogelijk.

Nadat een betaling is verwerkt, zie je een overzicht van de betaling in jouw dashboard. Dit overzicht bevat het oorspronkelijke bedrag in de vreemde valuta en het bedrag wat jij daadwerkelijk ontvangt in euro's.

Hieronder vind je een lijst van alle valuta die Mollie ondersteunt. Klik hier om te lezen hoe je vreemde valuta in je API kan integreren.

USD Amerikaanse dollar
AUD Australische dollar
GBP Britse pond
BGN Bulgaarse lev
CAD Canadese dollar
DKK Deense kroon
HUF Hongaarse forint
HKD Hong Kong dollar
ISK IJslandse kroon
ILS Israëlische shekel
JPY Japanese yen
HRK Kroatische kuna
NOK Noorse kroon
PLN Poolse zloty
RON Roemeense leu
CZK Tsjechische kroon
SEK Zweedse kroon
CHF Zwitserse frank