Hoe werkt ING Home’Pay?

ING Home’Pay is een online betaalmethode in België. Klanten met een Home’Bank- of Business’Bank-account bij een Belgische ING kunnen met ING Home’Pay betalen. Je activeert ING Home’Pay in je Mollie Dashboard

ING Home’Pay activeren

1. Ga in je Mollie Dashboard naar Instellingen > Websiteprofielen.
  2. Klik op Betaalmethodes.
  3. Vink ING Home’Pay aan.

Waarom ING Home’Pay?

Een consument betaalt met ING Home’Pay direct vanuit zijn bankrekening. De betaling wordt direct bevestigd en is gegarandeerd. Dit betekent dat een consument de betaling niet kan terugdraaien.