Je kunt ING Home’Pay gemakkelijk activeren in je dashboard. Log in bij Mollie en ga naar je dashboard. Klik op ‘Instellingen’ in de sidebar links op de pagina. Hier vind je een overzicht van jouw websiteprofiel(en) waar je kunt klikken op ‘Betaalmethodes’. Om de ING Home’Pay methode te activeren zet je deze op actief en klik je vervolgens op ‘Opslaan’.

Schermafbeelding_2018-02-06_om_17.10.54.pngHet overzicht van betaalmethodes per websiteprofiel waar je ING Home'Pay kan activeren.

Zet de ING Home'Pay betaalmethode op actief en klik vervolgens op ‘Opslaan’.