De CSV-export van de uitbetaling bevat de volgende velden voor elke betaling of refund die in de uitbetaling is opgenomen:

• Datum transactie
  • Betaalmethode
  • Het betaalde bedrag
  • API token transactie
  • Omschrijving (zoals door de merchant aangegeven)
  • Naam consument
  • Rekeningnummer consument (indien beschikbaar)
  • BIC consument (indien beschikbaar)

Aan het einde van de CSV export staan extra regels voor de ingehouden en uitbetaalde reserveringen voor creditcard, de ingehouden kosten per betaalmethode en de BTW over deze kosten (indien van toepassing). Het totaalbedrag van alle regels in de CSV komt precies overeen met het uitbetaalde bedrag.