Mollie maakt het mogelijk om betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en Creditcard te accepteren in je Magento 1 of Magento 2-webwinkel. Hiervoor hebben wij een module (plug-in) ontwikkeld die naadloos in elke Magento-installatie te integreren is.

Let op: voor de installatie van deze module is FTP-toegang tot je webserver benodigd. Heb je hier geen ervaring mee? Laat de installatie van deze module dan over aan je websitebouwer of serverbeheerder.

1. Download de nieuwste Mollie-module voor Magento 1 of Magento 2 via onze GitHub-pagina.
  2. Lees de Installatie instructies voor Magento 1 of Installatie instructies voor Magento 2.

Als je eerst testbetalingen wil doen, maak dan gebruik van de Test API key in plaats van de Live API key.