1. Ga in je Mollie-account naar websiteprofielen.

Hier vind je de “Live API-key”. Klik op de code om deze te kopiëren. Als je eerst een testbetaling wil doen kopieer je de Test API-key.

2. Klik bij MijnWebwinkel op de optie “Betaalwijze“.

Mollie MijnWebwinkel

3. Selecteer “Mollie” en plak de live API-key in het daarvoor bestemde veld.

Schermafbeelding 2016-02-18 om 16.29.53

4. Activeer de betaalmethodes die je op je webshop wil tonen.

Let op: je kan alleen betaalmethodes op je website tonen je hebt aangevraagd in je Mollie-account. MijnWebwinkel geeft je de mogelijkheid om de transactiekosten die je betaalt door te berekenen naar je klanten. Voor sommige betaalmethodes betaal je alleen vaste kosten (bijvoorbeeld iDEAL) en voor andere betaalmethodes betaal je naast de vaste kosten ook een percentage. Deze tarieven vind je terug op onze website.

Schermafbeelding 2016-02-18 om 16.32.11

5. Vergeet niet onderaan de pagina op “Opslaan” te klikken.

Schermafbeelding 2016-02-18 om 16.35.19

Het werkt direct! Wil je dit controleren? Plaats dan even een bestelling op je eigen website. Vragen? Neem dan contact op met ons of met MijnWebwinkel.