1. Ga in je Mollie-account naar Developers.

Hier vind je de Live API key en de Test API key, waarmee je testbetalingen kunt doen. Kopieer de code van de API key.

2. Klik bij Mijnwebwinkel op de optie “Betaalwijze“.

3. Selecteer “Mollie” en plak de live API-key in het daarvoor bestemde veld.

4. Activeer de betaalmethodes die je op je webshop wil tonen.

Let op: Je kunt alleen betaalmethodes op je website gebruiken die je hebt aangevraagd in je Mollie-account. Indien je een betaalmethode bij Mijnwebwinkel selecteert die niet in je Mollie-account is geactiveerd, krijg je een error.

Mijnwebwinkel geeft je de mogelijkheid om de transactiekosten die je betaalt door te berekenen naar je klanten. Voor sommige betaalmethodes betaal je alleen vaste kosten (bijvoorbeeld iDEAL) en voor andere betaalmethodes betaal je naast de vaste kosten ook een percentage. Deze tarieven vind je terug op onze website.

5. Vergeet niet onderaan de pagina op “Opslaan” te klikken.

Het werkt direct! Wil je dit controleren? Plaats dan even een bestelling op je eigen website.