Je kunt het betaalscherm eenvoudig aanpassen aan jouw huisstijl. Dit zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij je klanten en ziet er ook gewoon strak uit!

Je vindt deze optie in jouw account bij websiteprofielen. Klik hier op "Personaliseer Checkout". Je komt dan terecht op onderstaand scherm.

Je kunt 2 afbeeldingen uploaden: een logo en een achtergrond-afbeelding. Hieronder een voorbeeld. Het logo wordt boven het kader met betaalmethodes geplaatst. Op dit moment is het niet mogelijk om deze positie aan te passen. Door te klikken op "Open volledige preview" kan je bekijken hoe het eruit komt te zien.