Oorzaak
In de Webhook die je hebt gespecificeerd, wordt schijnbaar een redirect uitgevoerd. Microsoft IIS server geeft daardoor een 411 Length required-foutmelding.

Waardoor komt dat?
Op de Webhook URL die je aan de Mollie API hebt gespecificeerd via de instellingen in je account of via de webhookUrl-parameter wordt een redirect gedaan: de URL verandert.

Het gaat meestal om een van de volgende situaties:

• een HTTPS- naar HTTP-redirect web-adres, of vice versa;
  • een domein- of subdomein-redirect;
  • een website-taal-redirect.

Controleer of dit ook bij je eigen Webhook URL gebeurt, simpelweg door hem in de webbrowser te bezoeken. Let daarbij goed op hoe de URL/het web-adres verandert.

Oplossing
De 411 Length required-foutmelding kun je op 2 manieren oplossen:

• Specificeer de uiteindelijke URL ná de redirect(s) als webhook URL;
  • Of zet de redirect(s) specifiek uit voor de webhook.