Allereerst heb je een gewoon Mollie account nodig. Deze kun je op de normale manier aanmaken.

Ga naar ons Dashboard, Instellingen en dan Apps. Klik vervolgens op "+ Maak je eigen applicatie"

Klik op "Contract bekijken" en ga akkoord met de overeenkomst.

Klik vervolgens opnieuw op "+ Maak je eigen applicatie" en vul alle gegevens van je App in.

Je krijgt dan direct het Client ID en het Client Secret. Met deze twee gegevens kun je je koppeling met de API maken.

Wil je ook andere klanten van Mollie gebruik laten maken van je app, neem dan contact met ons op.