Je hebt de payments-URL aangeroepen met een GET-verzoek. Om een betaling aan te maken, moet je de URL aanroepen met een POST-verzoek.

De Mollie API werkt volgens het REST-principe. Je kan op de payments-URL drie acties uitvoeren:

• met een POST-verzoek op /payments maak je een nieuwe betaling aan;
  • met een GET-verzoek op /payments haal je al je betalingen op;
  • met een GET-verzoek op /payments/tr_1234 haal je één betaling op (degene met transactie-ID tr_1234).

Omdat je een GET-verzoek hebt gedaan, wordt een lijst met betalingen teruggegeven. Je hebt echter nog geen betalingen ontvangen, waardoor het object leeg is.

We raden overigens aan om gebruik te maken van onze bestaande API-clients en betaalmodules indien mogelijk. Het communiceren met de Mollie API is daarmee vele malen eenvoudiger.