Onze API is zo ontworpen, dat je bij elk bericht van ons zelf de Mollie API moet aanroepen om te kijken of er daadwerkelijk iets verandert is. Het is dus overbodig om aan de hand van het IP-adres te controleren of het verzoek wel van ons afkomt.

De requests zullen komen van IP-adressen 87.233.229.26 en 87.233.229.27. We willen je echter met enige klem ontmoedigen om veel met deze informatie te doen.